У Ладижині вітер зірвав покрівлю з автовокзалу: зачепило припарковане поруч авто (ФОТО)

Новини Вінниці / У Ладижині вітер зірвав покрівлю з автовокзалу: зачепило припарковане поруч авто (ФОТО)

У Ладижині на Вінниччині сьогодні під час негоди вітер зірвав нещодавно відремонтовану покрівлю місцевого автовокзалу. Про це повідомляє Ladyzhyn.news.

У Ладижині на Вінниччині сьогодні під час негоди вітер зірвав нещодавно відремонтовану покрівлю місцевого автовокзалу. Про це повідомляє Ladyzhyn.news.  

Фото наслідків події очевидці розміщують у Facebook.

Повідомляють, що частина покрівлі впала на територію перед будівлею вокзалу, зачепивши припаркований там автомобіль «Пежо».

Постраждалих, на щастя, немає.

Новини Вінниці / У Ладижині вітер зірвав покрівлю з автовокзалу: зачепило припарковане поруч авто (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині вітер зірвав покрівлю з автовокзалу: зачепило припарковане поруч авто (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині вітер зірвав покрівлю з автовокзалу: зачепило припарковане поруч авто (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині вітер зірвав покрівлю з автовокзалу: зачепило припарковане поруч авто (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині вітер зірвав покрівлю з автовокзалу: зачепило припарковане поруч авто (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині вітер зірвав покрівлю з автовокзалу: зачепило припарковане поруч авто (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині вітер зірвав покрівлю з автовокзалу: зачепило припарковане поруч авто (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині вітер зірвав покрівлю з автовокзалу: зачепило припарковане поруч авто (ФОТО)
Сергій Маламура

24 лютого, 2020