У колекціонера на Вінниччині викрали сотню монет різних країн світу

Новини Вінниці / У колекціонера на Вінниччині викрали сотню монет різних країн світу

Ще минулого тижня у Могилеві-Подільському на Вінниччині обікрали місцевого колекціонера. Злодії залізли до будинку через вікно й винесли 5 тисяч доларів США, 100 монет різних країн світу та інші цінні речі. Як повідомили у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 8 лютого підозрюваних у злочині затримали.

Ще минулого тижня у Могилеві-Подільському на Вінниччині обікрали місцевого колекціонера. Злодії залізли до будинку через вікно й винесли 5 тисяч доларів, 100 монет різних країн світу та інші цінні речі. Як повідомили у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 8 лютого підозрюваних у злочині затримали.

На місці злочину слідчі зібрали речові докази, які згодом допомогли  встановити осіб, причетних до крадіжки. За даними поліції, це - троє місцевих жителів віком  22, 24 та 28 років. Двоє з них раніше вже потрапляли в поле зору поліції.

Частину викраденого зловмисники встигли продати. Наразі молодиків перевіряють на причетність до аналогічних злочинів, встановлюється вартість викрадених монет та загальна сума завданих збитків.

Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

10 лютого, 2021