У Хмільнику п’яний викрав автівку, але заплутався з керуванням

Новини Вінниці / У Хмільнику п’яний викрав автівку, але заплутався з керуванням

Викрадення автомобіля Mitsubishi 4 жовтня у Хмільнику можна назвати одним з найбезглуздіших злочинів цієї осені у Вінницькій області. Перебуваючи напідпитку, 38-річний містянин побачив, що чужа автівка наче його чекає, сів, завів, але від’їхав не далеко, адже не зміг впоратися з керуванням.

Як повідомляють у відділі комунікації обласного главку поліції, за допомогою звернувся 33–річний хмільничанин. Він пояснив, що біля будинку залишив легковик з ключами в замку запалення, але хтось машину викрав.

Незабаром на одній з вулиць міста правоохоронці помітили розшукувану автівку. Перебуваючи у стані сп’яніння, кермувальник-викрадач не міг впоратися з керуванням транспортного засобу.

Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.  

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Макс Мельник

5 жовтня, 2021