У Калинівському районі на Вінниччині в ДТП постраждав 17-річний мотоцикліст

Новини Вінниці / У Калинівському районі на Вінниччині в ДТП постраждав 17-річний мотоцикліст

У селі Іванів Калинівського району на Вінниччині 2 жовтня сталася аварія, у якій постраждав 17-річний мотоцикліст. Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, попередньо встановлено, що близько 17.10 32-річний водій автомобіля «Renault Trafic» під час повороту не надав перевагу в мотоциклу «Viper», який рухався в зустрічному напрямку.

У селі Іванів Калинівського району на Вінниччині 2 жовтня сталася аварія, у якій постраждав 17-річний мотоцикліст. Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, попередньо встановлено, що близько 17.10 32-річний водій автомобіля  «Renault Trafic» під час повороту не надав перевагу в мотоциклу «Viper», який рухався в зустрічному напрямку.

За кермом мотоцикла був 17-річний житель села Іванівська-Слобідка Калинівського району.

«Внаслідок аварії неповнолітній госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні. Обставини ДТП з’ясовуються в рамках відкритого  кримінального провадження за  ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк», - наголошують у поліції.