У ДТП на Вінниччині загинула жінка та травмована дитина

Новини Вінниці / У ДТП на Вінниччині загинула жінка та травмована дитина

У Гайсині на Вінниччині ввечері 22 січня Volkswagen Passat з’їхав з дороги та зіткнувся з відбійником. Унаслідок аварії під час надання медичної допомоги в лікарні померла 32-річна дружина водія, а в 11-річній доньки травмовано ногу.

У Гайсині на Вінниччині ввечері 22 січня Volkswagen Passat з’їхав з дороги та зіткнувся з відбійником. Унаслідок аварії під час надання медичної допомоги в лікарні померла 32-річна дружина водія, а в 11-річній доньки травмовано ногу.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, ДТП сталася близько 20:50 на вулиці 1-го Травня. За попередньою інформацією слідства, 31-річний водій Volkswagen Passat не обрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з дорожнім відбійником. Удар був доволі суттєвим.

Під час надання медичної допомоги жінка померла. Дівчинку госпіталізовано у районну лікарню, загрози її життю немає.

У водія взято зразки крові, аби визначити, чи вживав він алкоголь. Остаточні обставини та причини автопригоди будуть встановлені після проведення ряду експертиз.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого), що передбачає до 8 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / У ДТП на Вінниччині загинула жінка та травмована дитинаНовини Вінниці / У ДТП на Вінниччині загинула жінка та травмована дитинаНовини Вінниці / У ДТП на Вінниччині загинула жінка та травмована дитина
Макс Мельник

23 січня, 2021