У Дашківцях на Вінниччині загинув ветеран війни

Новини Вінниці / У Дашківцях на Вінниччині загинув ветеран війни

В селі на Вінниччині сталася жахлива трагедія, у власній оселі підірвався ветеран АТО Сергій Пеньожко. Найвірогідніше, що чоловік скоїв самогубство.

В селі Дашківці на Вінниччині сталася жахлива трагедія. У власній оселі підірвався ветеран АТО Сергій Пеньожко. Найвірогідніше, що чоловік скоїв самогубство.

«Сергій пішов на фронт добровольцем, потім підписав контракт. В армії його цінували та посилали на найбільш складні завдання. Загалом на фронті пробув чотири роки, мав поранення. До речі, кажуть, що вже намагався скоїти самогубство – стріляв у скроню з травматичного пістолета, тоді лікарі зробили все можливе і неможливе, аби врятувати хлопця», - розповідають знайомі родини.  

Сергій Пеньожко служив старшим матросом 73-й морського центру спеціальних операцій імені кошового отамана Антіна Головатого (73 МЦСпО, в/ч А1594).

Також розповідають, що після поранення він приймав антидепресанти, і життя почалось налагоджуватись. Сергій знайшов роботу - працював недовгий час на підприємстві. Намагався створити власний бізнес – був зареєстрований, як фізична особа підприємець, у сфері діяльності – виробництво щитового паркету.

В фатальний для чоловіка день він був дома з молодшим братом. В якийсь момент Сергій обмотав себе вибухівкою, та вчинив самогубство просто в будинку. Сусіди, які зреагували на вибух, нічим допомогти вже не могли. Частина будинку згоріла.

Поховали Сергія Пеньожка 25 листопада у рідному селі. 

Побратими у сомережі пишуть, що потрібна допомога родині з похороном та вказують номер банківської картет: 5168 7573 6828 6086

Марина Карабай

25 листопада, 2020