У Бєлгороді заявили про пошкодження залізничних колій у сусідньому з Україною районі

Новини Вінниці / У Бєлгороді заявили про пошкодження залізничних колій у сусідньому з Україною районі

У російському Бєлгороді повідомили про пошкодження залізничних колій. Це сталося у Шебекінському міському окрузі на сході регіону.

Про пошкодження колії повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков у Telegram-каналі.

«У Шебекінському міському окрузі ушкодження залізничних колій. Жертв та постраждалих немає. Зруйновано лише залізничне полотно. На місці працює оперативна група. Про причини повідомлю пізніше», - написав він.

Зазначимо, через Шебекіне йде гілка до окупованого росіянами Куп’янська. Тож залізницею окупанти постачають військову техніку на схід України, зокрема у бік Ізюму.

Нагадаємо, повідомлялось, що росіяни готуються до «партизанської війни» на своїй території. У кількох регіонах вирішили запровадити превентивні міри, щоб запобігти діям, аналогічним тим, що були у Білорусі, де «рейкові партизани» цілеспрямовано виводили з ладу залізничне сполучення з Україною, щоб ускладнити доставлення підкріплення з зону бойових дій. А нещодавні вибухи поблизу Бєлгорода на місцевій нафтобазі та складах боєприпасів посіяли паніку і в сусідніх російських регіонах РФ. Цим покладено початок партизанській війні та перенесення бойових дій на територію РФ.

Олег Верлан

12 квітня, 2022