Три доби у лісі: поліцейські розшукали зниклого пенсіонера

Новини Вінниці / Три доби у лісі: поліцейські розшукали зниклого пенсіонера

Вінницькі правоохоронці розшукали й повернули додому пенсіонера, якого три доби шукали в лісі. Пенсіонер перебував у шоковому стані та не орієнтувався на місцевості й знесилений, він лежав на землі.

Вінницькі правоохоронці розшукали й повернули додому пенсіонера, якого три доби шукали в лісі. Чоловік перебував у шоковому стані та не орієнтувався на місцевості, був знесилений та лежав на землі.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 9 листопада через зникнення свого батька до поліції звернулась вінничанка. Жінка розповіла, що приїхала до Тиврівського району провідати 80-річного батька, але його не виявилось вдома. Вона одразу зателефонувала до поліції.

На пошук зниклого пенсіонера зорієнтували весь особовий склад місцевої поліції. Поліцейські опитували сусідів та знайомих дідуся, намагаючись встановити, де востаннє його бачили.

Оскільки неподалік населеного пункту є лісовий масив, поліцейські вирішили шукати зниклого пенсіонера у лісі. Три доби працівники поліції прочісували лісовий масив, і ранком, 11 листопада, знайшли чоловіка. Пенсіонер перебував у шоковому стані та не орієнтувався на місцевості. Знесилений, він лежав на землі.

Поліцейські одразу викликали швидку допомогу, адже у чоловіка були ознаки переохолодження. Лікарі його оглянули та надали необхідну допомогу. Від госпіталізації розшуканий відмовився.

На службовому автомобілі поліцейські доставили пенсіонера додому та передали рідним.

Ірина Заіковата

11 листопада, 2020