Третя партія дронів відправлена на фронт Хмільницьким військкоматом

Новини Вінниці / Третя партія дронів відправлена на фронт Хмільницьким військкоматом

Сьогодні Хмільницький територіальний центр комплектування та соціальної підтримки вкотре передав дрони військовослужбовцям, що стоять на захисті України

Заступник начальника центру Олег Прокопович зазначив, що дрони отримають Сили  спеціальних операцій, котрі зараз боронять Україну в Запорізькій області, та висловив  слова підтримки та вдячності захисникам за їхню мужність та відданість, - повідомляють «Життєві обрії»

«Я дуже сподіваюся, що ці дрони збережуть життя наших воїнів, допоможуть їм нищити ворога змушуючи окупантів покинути нашу землю», - заявив Олег Прокопович.

Спеціальні підрозділи зі свого боку також висловили вдячність працівникам Хмільницького військкомату та територіального центру комплектування за цінний внесок у підтримку армії. Вони закликали всіх громадян доєднуватись до закупівлі дронів, оскільки війна перетворюється на війну технологій, де ключову роль відіграють саме такі передові засоби бойової техніки.

«Сьогодні війна перейшла на новий рівень, на технологічний, по-суті це війна дронів, у кого їх більше, той має перевагу на полі бою. Тому закликаємо усіх, в кого є можливість, об'єднатися - купуйте дрони, допомагайте мужнім українським воїнам захищати нашу землю від окупантів», - впевнено заявили військовослужбовці Сил спеціальних операцій.

 

 

Новини Вінниці / Третя партія дронів відправлена на фронт Хмільницьким військкоматом Новини Вінниці / Третя партія дронів відправлена на фронт Хмільницьким військкоматом Новини Вінниці / Третя партія дронів відправлена на фронт Хмільницьким військкоматом