Телеведуча Леся Нікітюк відзначила вінницьких патрульних піснею

Новини Вінниці / Телеведуча Леся Нікітюк відзначила вінницьких патрульних піснею

Українській телеведучій Лесі Нікітюк інколи доводиться спілкуватись з патрульними та сплачувати штрафи за порушення. Хоча такі випадки не поодинокі, але зірці особливо запам’яталися саме вінницькі вартові доріг, яким вона присвятила пісню.

Як виявилося Леся Нікітюк прямувала до матері у Хмельницький. Зупинили її 21 березня неподалік храму за перевищення швидкості.

«Ще й біля церкви. Якось не по-православному. Хто знає якісь пісні про штрафи? Аж захотілося заспівати…», - написала Леся Нікітюк в instagram.

Жінка подякувала патрульним за їхню роботу, додавши, що завжди сплачує штрафи.

Як повідомили у патрульній поліції Вінниччини, інцидент стався у селі Лукашівка Якушинецької громади. Автівка зірки рухалась у населеному пункті зі швидкістю 73 км/год. Патрульні склали протокол за ч. 1. ст. 122  Адміністративного кодексу (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху). Виписали штраф на суму 340 гривень. До речі, за перевищення швидкості на телеведучу не вперше складають протокол.

Цього разу вона вирішила подякувати патрульним піснею.