Студентки з Вінницького політеху стали лауреатками міжнародного конкурсу City Star

Новини Вінниці / Студентки з Вінницького політеху стали лауреатками міжнародного конкурсу City Star

Стиудентки першого та другого курсу Вінницького націлнального технічного університету стали лауреатками відкритого Міжнародного конкурсу «City Star». Конкурс проводиться в Берліні. На «City Star» змагаються молоді люди з усього світу в таких сферах, як наука, культура та мистецтво.

Стиудентки першого та другого курсу Вінницького національного технічного університету стали лауреатками відкритого Міжнародного конкурсу City Star. Конкурс проводиться в Берліні. На  City Star змагаються молоді люди з усього світу в таких сферах, як наука, культура та мистецтво. 

Про це повідомляє пресслужба ВНТУ,

«Третьокурсниця факультету інформаційних технологій і комп’ютерної інженерії з кафедри програмного забезпечення Софія Добровольська (гр.2ПІ-17б) посіла 1 місце за роботу, виконану в 2D графіці. Першокурсниця цього ж факультету Анастасія Вікарчук (гр.3ПІ-19б) здобула 2 місце за роботу також виконану в 2D графіці», - йдеться в іфнормації.

У політехнічному зазначають, що наставником студенток є завідувач кафедри програмного забезпечення професор Олександр Романюк.

Марина Карабай

20 липня, 2020