Студентам вінницької "політехніки" пропонують стажування в Запоріжжі, перевагу надають чоловікам

Новини Вінниці /  Студентам вінницької "політехніки" пропонують стажування в Запоріжжі, перевагу надають чоловікам

Студентам ВНТУ пропонують стажування з можливими подальшим працевлаштуванням в компанії «Електропривод» у Запоріжжі.

Студентам ВНТУ пропонують стажування з можливими подальшим працевлаштуванням в компанії «Електропривод» у Запоріжжі.

Перелік вакансій доволі широкий, та й фахівців на підприємстві потребують чимало. Зокрема у відділ продажів потрібні менеджери з зовнішньоекономічної діяльності та інженери-маркетологи, також потрібні електромеханіки – інженери та техніки.

Про це повідомляє пресслужба ВНТУ.

«Студенти 1-4 курсів та випускники мають можливість пройти практику і працевлаштуватись у компанії «Електропривод» на конкурсній основі:
 у sales-департамент: менеджер зовнішньоекономічної діяльності - 5 вакансій, інженер-маркетолог - 6 вакансій; -забезпечення управління: менеджмент з ресурсів - 3 вакансії; у технічний департамент: інженер-електромеханік - 9 вакансій, технік-електромеханік -11 вакансій»,- йдеться в інформації.

Студентам пропонують доволі гарні умови - проживання, харчування за рахунок компанії, заробітна платня і навіть відрядження у Східну півкулю. До того ж практику обіцяють оплатити.

Щоправда і вимоги до претендентів доволі високі, крім фахової підготовки потрібне абсолютне здоров‘я. Перевагу надають чоловікам, а на ряд вакансій дівчат взагалі не запрошують.

Також знання іноземних мов, серед яких і такі, які у Вінниці можна вивчити лише у приватному порядку. Наприклад, гінді, чи фарсі.

«Вимоги до претендентів: абсолютне здоров'я, енергійність, позитив. Розмовні мови вітаються: англійської, арабської, гінді, урду, польської, фарсі, турецької, румунської, іспанської, французької. По вакансіям менеджер зовнішньоекономічна діяльність, інженер-електромеханік, технік-електромеханік - стать чоловіча», - йдеться в інформації.

Марина Карабай

7 листопада, 2020