Стріляв з травмату у багатоповерхівці: на Вінниччині затримали п’яного

Новини Вінниці / Стріляв з травмату у багатоповерхівці: на Вінниччині затримали п’яного

Слідство має встановити причину та обставини, через які ввечері 9 серпня у Бершаді 48-річний місцевий житель почав стріляти зі свого балкону, а потім у під’їзді, наражаючи оточуючих на небезпеку. Поки чоловіка затримали, пістолет відібрали.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 20 години про стрілянину у багатоквартирному будинку на вулиці Покровська правоохоронцям заявили місцеві жителі.

Прибувши на місце виклику, працівники поліції охорони та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції відразу встановили квартиру, з якої стріляли, та затримали її власника.

Попередньо встановлено, що чоловік під час вчинення злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він кілька раз вистрілив з травматичної зброї, перебуваючи на балконі своєї квартири та у під’їзді будинку. Ніхто з людей не постраждав. Пістолет з набоями у «стрілка» вилучили.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження ст. 296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 7 років.

До обрання запобіжного заходу та повідомлення про підозру затриманий перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Макс Мельник

10 серпня, 2022