Столичні будівельники стали переможцями аукціону з продажу Мартинівського спиртзаводу на Вінниччині

Новини Вінниці / Столичні будівельники стали переможцями аукціону з продажу Мартинівського спиртзаводу на Вінниччині

Столичне ТОВ «СТК Київ-Інвест» запропонувало найбільшу ціну під час аукціону з продажу «Мартинівського місця провадження діяльності та зберігання спирту» ДП «Укрспирт», що поблизу Жмеринки Вінницької області. Компанія погодилася придбати актив за 68 100 001 гривну. Згідно з протоколом відкриття, це на одну гривню більше, ніж другий учасник торгів – ТОВ «Таймкол».

Столичне ТОВ «СТК Київ-Інвест» запропонувало найбільшу ціну під час аукціону з продажу «Мартинівського місця провадження діяльності та зберігання спирту» ДП «Укрспирт», що поблизу Жмеринки Вінницької області. Компанія погодилася придбати актив за 68 100 001 гривну. Згідно з протоколом відкриття, це на одну гривню більше, ніж другий учасник торгів – ТОВ «Таймкол». Суми вказані у prozorro.

Як зазначають у пресслужбі Фонду держмайна, онлайн-аукціон з приватизації окремого майна «Мартинівського місця провадження діяльності та зберігання спирту» ДП «Укрспирт» відбувся 30 червня. З початку було три учасника торгів, але один з них виставив ціну майже таку, як стартова (31 млн грн.).

Зазначимо, що підприємство має у своєму розпорядженні необхідні засоби для виготовлення спирту.

«Переможець аукціону має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і здійснити розрахунок — після цього процес приватизації об'єкту вважатиметься офіційно завершеним. У разі, якщо переможець аукціону відмовляється підписувати протокол, сплачений ним гарантійний внесок у розмірі 3,1 млн грн буде перераховано до держбюджету, а право на підписання протоколу та укладання договору перейде до учасника, який зайняв друге місце», — пояснюють у фонді.

З відкритих джерел відомо, що у ТОВ «СТК Київ-Інвест» три власника. Компанія спеціалізується на організації будівництва будівель.