Стало відомо, чому у Вінниці не можуть вирахувати тих, хто розкидав іграшки на проспекті Космонавтів

Новини Вінниці / Стало відомо, чому у Вінниці не можуть вирахувати тих, хто розкидав іграшки на проспекті Космонавтів

У Ситуаційному центрі Муніципальної поліції Вінницької міськради пояснили, що, нажаль, не мають відеозапису того, що відбувалося вночі 5 листопада на другій черзі проспекту Космонавтів, коли вірогідно, невідомі розкидали біля дитячого майданчику гумові іграшки.

У Ситуаційному центрі Муніципальної поліції Вінницької міськради пояснили, що, нажаль, не мають відеозапису того, що відбувалося вночі 5 листопада на другій черзі проспекту Космонавтів, коли невідомі розкидали біля дитячого майданчику гумові іграшки.

Нагадаємо, вранці 5 листопада, вранці перехожі, що йшли на роботу чи по справам проспектом Космонавтів, були здивовані побаченим: біля ігрового майданчика невідомі розкидали сотні, а може й тисячу іграшок. Хто та для чого це зробив – поки залишається загадкою.

За офіційної версію, камери не працювали на запис по технічним причинам. У режимі запису вони почали працювати лише зранку, коли вже двірники почали прибирали іграшки.

З неофіційних джерел NaПарижі вдалося дізнатися, що на вихідних – 3-4 листопада – співробітники департаменту інформаційних технологій міськради перевстановлювали сервери. Щодо серверу, який відповідає за 2 чергу пр. Космонавтів, то моніторинг відбувався, але не здійснювався запис.

Тому знайти тих, хто розкидав іграшки складно. Оскільки це не є злочином, заяви до поліції ніхто не писав. Принаймні, поки що.

Фото з Facebook

Олег Верлан

5 листопада, 2018