Списання корови, кошти на рак, надбавка за напруженість: депутати Вінницької облради "позачергово" зберуться на останню сесію цього скликання

Новини Вінниці / Списання корови, кошти на рак, надбавка за напруженість: депутати Вінницької облради "позачергово" зберуться на останню сесію цього скликання

Депутати Вінницької обласної ради зберуться на останню сесію. Під завісу «7 скликання» народні обранці планують розглянути 26 питань порядку денного, щоб не залишати своє роботу депутатам наступного скликання.

Депутати Вінницької обласної ради зберуться на останню сесію. Під завісу «7-го скликання» народні обранці планують розглянути 26 питань порядку денного, щоб не залишати свою роботу депутатам наступного скликання.

Проєкти рішень, за які завтра планують розглянути на сесії Вінницької обласної ради, вже опубліковані на сайті. Серед них питання надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень загальної площею 122,9 кв.м по вулиці Василя Порика, 21 та ряд змін до обласних програм.

Зокрема депутати планують виділити більше 13 мільйонів гривень на розвиток скаутського руху на Вінниччині, 11 мільйонів гривень на міжнародне співробітництво та трохи більше 436 мільйонів гривень на боротьбу з онкологічними хворобами.

NaПарижі писав, що серед проєктів рішень чимало стосується списання комунального майна. Зокрема, корови, яка знаходиться на балансі обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку.

Також депутати можуть прийняти рішення щодо створення нового комунального підприємства - Вінницького обласного Центру громадського здоров‘я, затвердити статут та призначити тимчасового очільника цього закладу.

Серед проєктів рішень  з позначкою "сессія 7 скликання" також питання встановлення надбавки до посадового окладу за складність та напруженість в роботі і за високі досягнення у праці начальнику Вінницької обласної комунальної установи «Служба технічного нагляду за об’єктами житлово-комунального господарст» рішення» Степану Кізю.