У Вінниці будинок геріатричного профілю хоче «списати корову» та провести реконструкцію за 23,7 млн

Новини Вінниці / У Вінниці будинок геріатричного профілю хоче «списати корову» та провести реконструкцію за 23,7 млн

КУ «Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку», що у Вінниці планує списати корову та провести масштабну реконструкцію.

КУ «Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку», що у Вінниці, планує списати корову та провести масштабну реконструкцію.

Проєкт рішення щодо «списати корови», яка знаходиться на балансі закладу геріатричного профілю, з‘явився на сайті Вінницької обласної ради 13 жовтня.

«Надати дозвіл комунальній установі «Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку» на списання великої рогатої худоби: Корови ідентифікаційний №UA2600383110, паспорт LB 201591, інвентарний №101720119, балансовою вартістю 10 303,74 грн.», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що «попрощатися з худобою» в комунальному закладі зможуть за умови, якщо депутати проголосують за це рішення на найближчій сесії.

А от питання проведення ремонту в закладі вже вирішено. Так, 12 жовтня КУ "Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку" оголосила тендер на проведення «Капітального ремонту кімнат та коридору блоку №2 КУ», вартість робіт складає 23 719 736 грн.

Це повторний тендер. У попередньому, в якому взяли участь фірма «Сфера» та ПП «Практик Буд», учасники не змогли отримати вигідне замовлення, їхні пропозиції були відхилені.