Спробував по черзі обікрасти кілька будинків: на Вінниччині зухвалого «домушника» підвела самозакоханість

Новини Вінниці / Спробував по черзі обікрасти кілька будинків: на Вінниччині зухвалого «домушника» підвела самозакоханість

Раніше судимий за вчинення майнових злочинів 25-річній житель Вінницьких Хуторів був настільки впевнений у своїй вдачі, що вирішив по черзі обікрасти одразу декілька будинків в одному селі. Щоб не повертатися… Впевненість у свої сили підвела. При черговій спробі зловмисника помітили у вікні, він втік, а от у «наступного» будинку його затримали.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, очевидці побачили зловмисника, який намагався залізти до будинку односельчан через вікно й відразу викликали поліцію.  

До приїзду слідчо-оперативної групи правопорушник встиг втік. Документуючи цей злочин, слідчо-оперативна група отримала ще одне повідомлення про крадіжку з будинку неподалік. Крадія затримав син господарів.

Затриманий виявився причетним до обох злочинів. Встановлено, що зловмисник завчасно готувався до злочинів, він підбирав будинки без відеоспостереження, чекав коли господарі підуть з дому, також враховував наявність сусідів. Але помилився щонайменше двічі поспіль.

У поліції розпочаті кримінальні провадження розпочаті за ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка). Такі злочини караються позбавленням волі терміном до 8 років.

Чи дозволить суд тримати під вартою молодика? У більшості випадків таких «домушників» відпускають, вони знову шукають будинки, а там як пощастить.