Справа Продана: суд наклав арешт на майно вінничанина, екс-очільника ДФС, щоправда рішення Феміди закрите

Новини Вінниці / Справа Продана: суд наклав арешт на майно вінничанина, екс-очільника ДФС, щоправда рішення Феміди закрите

Солом'янський районний суд Києва наклав арешт на частину майна колишнього виконуючого обов'язки голови Державної фіскальної служби, вінничанина Мирослава Продана, якого підозрюють у начебто незаконному збагаченні.

Солом'янський районний суд Києва наклав арешт на частину майна колишнього виконуючого обов'язки голови Державної фіскальної служби, вінничанина Мирослава Продана, якого підозрюють у начебто незаконному збагаченні. Про це повідомляють Українські Новини.

За словами речника суду Яни Квітченко, клопотання прокуратури було розглянуто майже місяць тому, ще 10 грудня 2018 року.

Суд частково задовольнив його і заарештував майно Продана. Згідно з рішенням, зокрема заарештовано нерухоме майно Мирослава Продана

Саме рішення суду закрите та не може бути оприлюднене відповідно до закону. Водночас видання повідомляє, що в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) поки ще не надали рішення суду про арешт майна.

Нагадаємо, колишнього в.о. голови ДФС України Мирослава Продана підозрюють у незаконному збагаченні. Сторона обвинувачення - Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд взяти Мирослава Васильйовича під варту на 60 діб, з можливістю внесення застави у сумі 89 мільйонів гривень.

На початку грудня 2018 року Солом’янський районний суд Києва обрав колишньому керівникові Державної фіскальної служби Мирославу Проданові запобіжний захід у вигляді взяття на поруки. При цьому Мирославу Проданові заборонили змінювати місце проживання, зобов’язали прибувати за кожної вимоги, повідомляти про зміну роботи чи місця перебування, здати на зберігання паспорт громадянина України та закордонний паспорт. Крім того, зобов’язали носити електронний браслет.