Спортсмени з Вінниці виграли всеукраїнський турнір «Чорне море»

Новини Вінниці / Спортсмени з Вінниці виграли всеукраїнський турнір «Чорне море»

Вінницька команда юни тхеквондистів виборола перемогу на всеукраїнських змаганнях в Одесі. Перемога вінничанам дісталась завдяки набраним очкам у загальнокомандному заліку турніру «Чорне море».

Вінницька команда юних тхеквондистів виборола перемогу на всеукраїнських змаганнях «Чорне море», які проходили в Одесі. Перемога вінничанам дісталась завдяки набраним очкам у загальнокомандному заліку.

Як повідомили у пресслужбі Відділенні Національного Олімпійського комітету України Вінницької області, у турнірі взяли участь 26 команд із різних куточків України.

Окрім турніру «Чорне море» серед юнаків, паралельно в Одесі відбувалося й рейтингове змагання «Пальміра».  Загалом в особистому заліку в різних вікових і вагових категоріях юні вінничани здобули у двох змаганнях сім нагород різного гатунку. Чемпіонами  стали Артем Семенюк, Матвій Пасєчнік, Артем Полєтаєв, Марина Бадаєва і Анна Рожок. Бронзовими призерами виявилися Ольга Яковенко і Надія Кузнєцова.

Після прибуття призерів змагань до Вінниці директор клубу «Red Sun» Анна Рожок нагородила їх солодощами і грошовими преміями.

Зазначимо, що «Red Sun» є молодим клубом, йому лише півроку, тож потенціал у спортсменів великий.

Ірина Заіковата

28 вересня, 2020