Співак, політик та президент – хто став, а хто ще стане героєм вертепу на Вінниччині

Новини Вінниці / Співак, політик та президент – хто став, а хто ще стане героєм вертепу на Вінниччині

На Віннниччині Олега Вінника перетворили у біблійного героя. Вертеп з відомим українським співаком з‘явився в містечку Бар, що у Вінницькій області. Місцевий майстер, натхненний увагою до своєї роботи, думає на наступний рік попрацювати над героєм, схожим на президента.

На Віннниччині Олега Винника перетворили у біблійного героя. Вертеп з відомим українським співаком з‘явився в містечку Бар, що у Вінницькій області. Місцевий майстер, натхненний увагою до своєї роботи, думає на наступний рік попрацювати над героєм, схожим на президента.

Про це повідомляє ТСН.

Митець Володимир Заєць, відомий у місті Бар, вирішив, як кажуть, «хайпанути». В якості прототипа для образу одного з волхвів у місцевому вертепі використав Олега Винника.

Майстер, який працює з деревом, досягнув неабиякої портретної схожості скульптури волхва із улюбленцем українських жінок. Тож вертеп набув популярності серед барчан. В соцмережах місцеві публікують фотографії з «деревяним» Олегом Винником.

Володимир Заєць зазначає, що використав прототип співака навмисно, щоб привернути увагу і до містечка, і до своєї роботи. В розмові із кореспондентом він зазначив:

«Якби не Олег Вінник, Вас би тут не було».

Якщо схожості із українським співаком майстер досягнув навмисно, то от інший біблійний герой, який нагадує Вадима Новінського, вийшов таким випадково.

Після різдвяних свят вертеп розберуть, скульптури сховають та зберігатимуть до наступного року. Майстер вже будує плани на майбутнє. Він зазначає, що якщо Олег Винник привернув таку увагу до міста, то скільки б галасу наробив герой, схожий не президента.

Марина Карабай

13 січня, 2020