Співак із Вінниці зізнався дівчині у коханні своїм новим спільним з VERLOKA треком «Просто»

Новини Вінниці / Співак із Вінниці зізнався дівчині у коханні своїм новим спільним з VERLOKA треком «Просто»

Молодий вінницький співак, автор хіта «Мила» Golubenko 12 травня випустив зворушливий трек «Просто» про кохання, спільно з українським артистом VERLOKA.

Хоча вперше пісня була випущена півроку тому, сьогодні вона отримала нове та по-особливому ніжне виконання, адже цією піснею романтичний Golubenko зізнався дівчині у коханні.

В його команді зазначають, що протягом двох років співак наважувався, щоб сказати про свої почуття. Він довго не міг знайти потрібні слова та не міг зібрати всі свої думки в купу. Але, як зізнається артист, коли він почув шматок пісні в TikTok, зрозумів, що саме вона відображає його почуття найкраще. Він звернувся до VERLOKA з пропозицією долучитися до запису треку і Микита погодився.

«Я дуже довго не міг підібрати потрібних слів, всі думки плутались в голові. Потім я почув шматочок треку «Просто» в TikTok і зрозумів, що це так, як я хочу це сказати : просто, але щиро. Одразу написав Микиті, щоб додати себе в цей трек і він погодився», - коментує співак.

«Просто» - це пісня про справжнє і чисте кохання. У шаленому ритмі життя, серед хаосу і негативу люди часто забувають, що проста любов залишається могутнім і вічним порятунком, який здатний здолати усі життєві труднощі.

«Давай любити так, наче ми любимо востаннє» -  закликає своїх слухачів VERLOKA.

admin

18 травня, 2023