На Донбасі загинув 33-річний військовий з Вінниччини Ігор Лаута

Новини Вінниці / На Донбасі загинув 33-річний військовий з Вінниччини Ігор Лаута

Поблизу населеного пункту Терни Лиманського району на Донеччині 27 листопада загинув мужній воїн-оборонець Ігор Лаута з Вінниччини.

Про це повідомляє Жмеринська міська рада.

«Зі зброєю в руках з осені 2022 року у 38-му окремому стрілецькому батальйону батальйоні «Ангели Вінниччини» він з честю захищав неньку-Україну, тепер - полинув ангелом в небо, віддавши за рідну країну життя. Він мріяв, щоб в Україні знову і назавжди запанував мир, а кожен воїн повернувся до своєї родини, до свого звичного життя», - йдеться у повідомленні.

У мирному житті Ігор Лаута працював у Жмеринці в Локомотивному депо. На війні – командиром 1-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу.

Серце Ігора зупинилось на 33-му році життя. Він мав багато планів на майбутнє … Не дожив, не домріяв, але він свято вірив в Україну та віддав за рідну країну найдорожче - життя.

«Нехай добрий, світлий спомин про славного сина Жмеринської міської територіальної громади та всієї України назавжди залишиться у серцях рідних, друзів та вдячних земляків», - додають у міськраді.

Герої не вмирають, а навічно вписують своє ім'я в історію боротьби українського народу.

Вічна пам’ять захисникові!

Олеся Рудницька

1 грудня, 2023