Сотні людей у Бару на Вінниччині прийшли віддати шану загиблому воїну Руслану Слісаренку (ФОТО)

Новини Вінниці / Сотні людей у Бару на Вінниччині прийшли віддати шану загиблому воїну Руслану Слісаренку (ФОТО)

Сьогодні, 20 березня, у Барському районі на Вінниччині попрощалися із 37-річним Русланом Слісаренком. Нагадаємо, боєць загинув 16 березня під час мінометного обстрілу поблизу хутора Вільний на Луганщині.

Сьогодні, 20 березня, у Барському районі на Вінниччині попрощалися із 37-річним Русланом Слісаренком.

Нагадаємо, боєць загинув 16 березня під час мінометного обстрілу поблизу хутора Вільний на Луганщині.

Руслан Слісаренко був солдатом-гранатометником 54-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України. З війни його чекали батько, дружина та двоє синів.

Прощання з полеглим воїном відбулось на центральній площі міста Бар: сотні людей проводжали земляка в останню путь, схиливши коліна. Поховали Руслана Слісаренка з військовими почестями в селі Іванівці.

Фото Барської РДА

Новини Вінниці / Сотні людей у Бару на Вінниччині прийшли віддати шану загиблому воїну Руслану Слісаренку (ФОТО)Новини Вінниці / Сотні людей у Бару на Вінниччині прийшли віддати шану загиблому воїну Руслану Слісаренку (ФОТО)Новини Вінниці / Сотні людей у Бару на Вінниччині прийшли віддати шану загиблому воїну Руслану Слісаренку (ФОТО)Новини Вінниці / Сотні людей у Бару на Вінниччині прийшли віддати шану загиблому воїну Руслану Слісаренку (ФОТО)