Сьогодні на Вінниччині прощатимуться кулеметником 57-ї ОМПБр Юрієм Фармагеєм, який загинув на Донбасі

Новини Вінниці / Сьогодні на Вінниччині прощатимуться кулеметником 57-ї ОМПБр Юрієм Фармагеєм, який загинув на Донбасі

Сьогодні, 9 квітня, у селі Огіївка Гайсинського району о 13.00 за адресою: вул. Перемоги, 93 відбудеться прощання з Юрієм Миколайовичем Фармагеєм, який загинув в районі селища Піски Донецької області від смертельного кульового поранення, завданого снайпером найманців РФ. Про це повідомляє прес-служба Гайсинської РДА.

Сьогодні, 9 квітня, у селі Огіївка Гайсинського району о 13.00 за адресою: вул. Перемоги, 93, відбудеться прощання з Юрієм Миколайовичем Фармагеєм, який загинув в районі селища Піски Донецької області від смертельного кульового поранення, завданого снайпером найманців РФ. Про це повідомляє прес-служба Гайсинської РДА.

Чоловік, якому у травні виповнилося б 47 років, був старшим солдатом у кулеметному відділенні 34-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади. Загинув він 5 квітня увечері від кульового проникаючого поранення у грудну клітку.

Народився захисник в селі Огіївка Гайсинського району. Після закінчення училища був призваний в лави армії. Строкову службу проходив у м.Севастополь у морському флоті. У 2015 році Юрія Фармагея було призвано на військову службу за мобілізацією. Відслуживши 1,5 року, двічі продовжував службу за контрактом.

Разом з дружиною виховували двох дітей – сина Сергія, який також проходить службу в зоні ООС, та дочку Ірину, мав  двох онуків.

Загалом за інформацією департаменту цивільного захисту ОДА, війна на Сході країни забрала життя 153 військових з Вінниччини, ще 70 бійців, які брали участь в антитерористичній операції та ООС, померли. Двоє вінничан вважаються зниклими без вісти.