Смертельна аварія у Немирівському районі на Вінниччині: одна людина загинула та одна важко травмована (ФОТО)

Новини Вінниці / Смертельна аварія у Немирівському районі на Вінниччині: одна людина загинула та одна важко травмована (ФОТО)

Смертельна аварія сталася сьогодні, 28 липня, на автодорозі сполученням Вінниця - Немирів неподалік села Боблів. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, зіткнулися автомобіль Renault Kangoo та вантажівка Daf.

Смертельна аварія сталася сьогодні, 28 липня, на автодорозі сполученням Вінниця - Немирів неподалік села Боблів. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, зіткнулися  автомобіль Renault Kangoo та вантажівка Daf.

За даними поліції, один пасажир легковика загинув на місці події, інший - у важкому стані доставлений до лікарні.

"За попередньою інформацією, зіткнення сталося внаслідок виїзду Renault Kangoo на зустрічну смугу руху. Водії транспортних засобів зазнали незначних тілесних ушкоджень. Обставини та причини ДТП встановлюються на місці події слідчо-оперативною групою поліції", - повідомляють у відділі комунікації ГУНП.

Новини Вінниці / Смертельна аварія у Немирівському районі на Вінниччині: одна людина загинула та одна важко травмована (ФОТО)Новини Вінниці / Смертельна аварія у Немирівському районі на Вінниччині: одна людина загинула та одна важко травмована (ФОТО)Новини Вінниці / Смертельна аварія у Немирівському районі на Вінниччині: одна людина загинула та одна важко травмована (ФОТО)