Скільки обіцянок виконали народні депутати з Вінниччини

Новини Вінниці / Скільки обіцянок виконали народні депутати з Вінниччини

Після канікул Верховна Рада провела перший робочий тиждень шостої сесії. На осінь-зиму припаде розгляд багатьох питань, з якими пов'язане виконання депутатських обіцянок – держбюджет, тарифи, зміни до Податкового кодексу тощо. NaПарижі пропонує подивитися, з яким результатом виконання обіцянок парламентарі, які пов’язані з Вінниччиною, «увійшли» в шосту сесію.

Після канікул Верховна Рада провела перший робочий тиждень шостої сесії. На осінь-зиму припаде розгляд багатьох питань, з якими пов'язане виконання депутатських обіцянок – держбюджет, тарифи, зміни до Податкового кодексу тощо. NaПарижі пропонує подивитися, з яким результатом виконання обіцянок парламентарі, які пов’язані з Вінниччиною, «увійшли» в шосту сесію.

Для аналізу взята інформації з порталу «Слово і діло».

Микола Кучер

Депутат-мажоритарник, обраний на 17 окрузі, парламентар з групи «Довіра» виконав 56%, або 22 обіцянки. Не виконано дві, 15 – у процесі.

Петро Порошенко

Лідер «Європейської солідарності» завжди вважав себе вінничанином. В нього виконано 45% або 191 обіцянка. Не виконано 170, у процесі – 66.

Максим Пашковський

Нардеп від «Слуги народу», який переміг на 11 окрузі, виконав 29% або 12 обіцянок. Не виконано чотири, а 29 у процесі.  

Петро Юрчишин

Представник групи «За майбутнє» та 13-го округу виконав 29% або 11 обіцянок. Не виконав 11. У процесі перебуває виконання 19-и.

Ірина Борзова

Депутатка від «Слуги народу» була обрана по 14 округу. За час у парламенті вона виконала 3 обіцянки (23%), ще 8 – у процесі, а дві не виконано.

Аліна Загоруйко

Депутатка від «Слуги народу», яка родом з Вінниччини, виконала 20% або 19 обіцянок, не виконала 4, у процесі – 72.

Олександра Устінова

Парламентарка від «Голосу» виконала 16% або 20 обіцянок. Не виконано – 18. У процесі – 86.

Лариса Білозір

Депутатка з групи «Довіра», яку обрано на 15 окрузі, виконала 15% або 8 обіцянок. Не виконано дві, у процесі – 44.   

Анатолій Драбовський

Один з найнепомітніший депутатів від Слуги народу», мажоритарник по 12 округу виконав 15% або 4 обіцянки, не виконав – три, у процесі – 20.

Олег Мейдич

Обранець від «Батьківщини» з 18-го округу виконав 1 обіцянку (4%). І не виконав одну. У процесі виконання нині перебувають 20 обіцянок.

Геннадій Вацак

Депутат від групи «Довіра», мажоритарник від 16-го округу виконав 1 обіцянку (3%), не виконав теж одну. У процесі виконання залишаються 27.

Олег Верлан

14 вересня, 2021