Що цікавого можна знайти на новорічному ярмарку у вінницькому "Експоцентрі"?

Новини Вінниці / Що цікавого можна знайти на новорічному ярмарку у вінницькому "Експоцентрі"?

У Вінниці розпочав роботу традиційний новорічний ярмарок, де кожен зацікавлений вінничанин та гість міста зможе придбати як новорічні прикраси та іграшки, так і зручний та теплих зимовий одяг.

У Вінниці розпочав роботу традиційний новорічний ярмарок, де кожен зацікавлений вінничанин та гість міста зможе придбати як новорічні прикраси та іграшки, так і зручний та теплий зимовий одяг. До речі, одягу вінничанам пропонують багато... 

Редакцію видання NаПарижі зацікавили саме новорічні прикраси ручної роботи майстринь Любові Ногаль та Єліни Кісь. Різноманітність барв, форм та матеріалів, які використовувались під час створення виробів, вражає. Дерево, скло, тканина, пластик, елементи рослин, все це поєдналось в ексклюзивні композиції.

Як розповідають самі майстрині, усі вироби, які представлені у них в асортименті, вироблені лише "вручну" та з любов'ю. Навіть найвибагливіший покупець зможе знайти саме свій товар, адже цінова політика досить різноманітна та залежить виключно від матеріалів, з яких зроблений виріб.

Наприклад, новорічні кашпо можуть виглядати майже однаково, однак різнитись в ціні на 50-100 гривень. Це пояснюється тим, що в дешевшому виробі використані більш демократичні гілочки "ялинки", яки витримають експлуатацію близько 2-4 разів, іграшки менших розмірів та дешевша свічка. В більш дорогому варіанті використовуються матеріали, як в народі кажуть "на віки", та свічки з найвищими характеристиками.   

Мабуть через те, що до Нового року ще далеко, на виставці більше уваги приділяють шубам, взуттю, тощо. Оскільки грудень видався теплим, саме одягу надають перевагу, адже він дозволяє похизуватися перед знайомими, друзяими та родичами.  

Тому усі бажаючі підняти собі настрій, зробити оригінальні подарунки рідним та друзям можуть завітати на виставку, яка триватиме до 13 грудня 2019 року.

Новини Вінниці / Що цікавого можна знайти на новорічному ярмарку у вінницькому "Експоцентрі"?Новини Вінниці / Що цікавого можна знайти на новорічному ярмарку у вінницькому "Експоцентрі"?Новини Вінниці / Що цікавого можна знайти на новорічному ярмарку у вінницькому "Експоцентрі"?Новини Вінниці / Що цікавого можна знайти на новорічному ярмарку у вінницькому "Експоцентрі"?Новини Вінниці / Що цікавого можна знайти на новорічному ярмарку у вінницькому "Експоцентрі"?Новини Вінниці / Що цікавого можна знайти на новорічному ярмарку у вінницькому "Експоцентрі"?Новини Вінниці / Що цікавого можна знайти на новорічному ярмарку у вінницькому "Експоцентрі"?Новини Вінниці / Що цікавого можна знайти на новорічному ярмарку у вінницькому "Експоцентрі"?Новини Вінниці / Що цікавого можна знайти на новорічному ярмарку у вінницькому "Експоцентрі"?
Ірина Заіковата

12 грудня, 2019