Сергій Моргунов розповів про завершення ремонту даху 9-ої школи

Новини Вінниці / Сергій Моргунов розповів про завершення ремонту даху 9-ої школи

В одній з найстаріших шкіл міста, заснованій ще 1907 року, завершують капремонт покрівлі. Зношений дах школи №9, розташованій на вулиці Брацлавській, потребував заміни. Новий – з металочерепиці. Цей матеріал досить стійкий до перепадів температур та довговічний в експлуатації.

«Нове покриття не тільки захищатиме приміщення від протікань, а й забезпечить кращий рівень енергозбереження. Створення комфортних для учнів навчальних закладів – пріоритет нашої команди. Цього року, наприклад, модернізуємо чотири міські школи. Готуємо також проєктну документацію на ремонт інших – як у місті, так і на приєднаних територіях», - написав у Facebook міський голова Сергій Моргунов.

Крім школи №9, комплексні ремонтні роботи проводяться у школі №13, що на Максима Шимка. Тут повністю замінили покрівлю – перекрили металочерепицею, встановили нові енергозберігаючі вікна, утеплили фасад. Продовжились роботи по школі №2, а також розпочата реконструкція гімназії №23.

Новини Вінниці / Сергій Моргунов розповів про завершення ремонту даху 9-ої школи Новини Вінниці / Сергій Моргунов розповів про завершення ремонту даху 9-ої школи
Олеся Рудницька

29 листопада, 2021