Сергій Моргунов розповів про 11 заасфальтованих протягом 2021 року у приватному секторі вулиць Вінниці

Новини Вінниці / Сергій Моргунов розповів про 11 заасфальтованих протягом 2021 року у приватному секторі вулиць Вінниці

При планах на 2021 рік на умовах співфінансування капітально відремонтувати 10 вулиць у приватному секторі Вінниці, завдяки зекономленим коштам, вдалось заасфальтувати дорогу ще на одній вулиці – Ціолковського.

«Вулиця Ціолковського на Кореї. Замість ґрунтової – нова асфальтована дорога. Ще один приклад активності жителів приватного сектору. Люди вирішили робити ремонт на умовах дольової участі та отримали підтримку з бюджету. Перевагами муніципальної програми вони скористались не вперше: раніше каналізували свою вулицю», - зазначив у Facebook міський голова Сергій Моргунов.

Як розповів директор департаменту комунального господарства міської ради Юрій Семенюк, дорогу на вулиці Ціолковського відремонтували на всій протяжності – 420 метрів. Тут насипали щебінь, «підняли» люки, а днями завершили асфальтування.  

«З початку року оновили 11 вулиць в різних мікрорайонах. Зручно і гарно - кажуть люди. Важливо планувати і втілювати зміни разом з вінничанами – незалежно від того, де вони живуть: у середмісті чи на околиці. Це один з головних принципів нашої Стратегії 3.0», – зазначив Сергій Моргунов.

У 2021 році першою на умовах дольової участі з мешканцями заасфальтували вулицю Юрія Курія, що в районі олійножирового комбінату. Майже 1000 квадратних метрів новенького асфальту поклали під час капітального ремонту Пластового тупика на Старому місті.

Відремонтували й ділянку вулиці Квітучої. Раніше тут була дорога зі щебеню та відсіву. Також зробили ремонт на вулицях Гагаріна, Суворова, Юрія Смірнова, Івана Огієнка, Тракторній, Пирогова.

Олеся Рудницька

25 листопада, 2021