Сергій Моргунов показав, як виглядає після реконструкції колишній спорткомплекс СКА

Новини Вінниці / Сергій Моргунов показав, як виглядає після реконструкції колишній спорткомплекс СКА

Майже завершена реконструкція муніципального спорткомплексу «Аква-Він» (колишнього СКА) на вулиці Академіка Янгеля у Вінниці. Залишаються останні приготування дял введення в експлуатацію. Про це у Facebook написав міський голова Сергій Моргунов.

Він наголосив, що у спорткомплексі передбачено єдиний у місті басейн з вишками, понад 3 тисячі кв м приміщень, інклюзивна інфраструктура (пандуси, ліфти, підіймач у басейні).

«Вихованці міських спортивних шкіл користуватимуться базою безкоштовно», - підкреслив очільник міста, додавши, що у спорткомплексі є можливість проведення регіональних та всеукраїнських змагань.

Наразі триває комплектація комплексу обладнанням та інвентарем. Вже встановили тумби для стрибків у воду, сучасну систему спортивного озвучування, електронні табло…

«Колишній СКА кардинально змінив свій вигляд. На це чекали жителі Замостя, та й усієї громади. Відродження комплексу – найбільший інфраструктурний проєкт міста у галузі спорту. Я радий, що будівництво фінішує. Найважливіше, щоб ця територія активності стала новим центром тяжіння для вінничан», - зазначив мер.

Новини Вінниці / Сергій Моргунов показав, як виглядає після реконструкції колишній спорткомплекс СКАНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав, як виглядає після реконструкції колишній спорткомплекс СКАНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав, як виглядає після реконструкції колишній спорткомплекс СКАНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав, як виглядає після реконструкції колишній спорткомплекс СКАНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав, як виглядає після реконструкції колишній спорткомплекс СКАНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав, як виглядає після реконструкції колишній спорткомплекс СКА