Сергій Моргунов підписав меморандум про співробітництво Вінниці з компанією Bosch

Новини Вінниці / Сергій Моргунов підписав меморандум про співробітництво Вінниці з компанією Bosch

У Вінниці заклали старт партнерству місцевого бізнесу з компанією Bosch та створенню спільних освітніх програм для університетів. Наміри сторін закріплено у відповідному меморандумі.

«Vinnytsia Innovation Day – символічний початок співпраці міста зі світовим брендом Bosch. На презентаційному майданчику – розробки компанії, починаючи з систем безпеки та завершуючи розвиваючими іграшками і конструкторами для дітей. Це те, що може бути корисним громаді», - зазначив у Facebook міський голова Сергій Моргунов.

Він вказав, що 27 жовтня підписано меморандум про співробітництво з українським представництвом компанії Bosch - ТОВ «Роберт Бош Лтд». У подальших планах – всіляко сприяти контактам між Bosсh та вінницьким бізнесом, а також створенню нових освітніх програм у вишах.

«Приємно, що наші нові партнери вважають Вінницю взірцем міста, що рухається вперед. У наc схожі цінності – це інновативність, цифровізація, екологічність – як у нашій Стратегії 3.0. І дуже правильно, коли ми впроваджуємо «розумні» рішення, орієнтуючись на світовий досвід», - підкреслив мер.

Новини Вінниці / Сергій Моргунов підписав меморандум про співробітництво Вінниці з компанією BoschНовини Вінниці / Сергій Моргунов підписав меморандум про співробітництво Вінниці з компанією Bosch
Олеся Рудницька

27 жовтня, 2021