Сергій Борзов зазначив, що «є кошти для початку реконструкції летовища» у Вінниці – 135 млн

Новини Вінниці / Сергій Борзов зазначив, що «є кошти для початку реконструкції летовища» у Вінниці – 135 млн

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов у Facebook написав, що «135 мільйонів уже на рахунку в обласному казначействі», а «значить є кошти для початку реконструкції летовища - у 2021 році». Як стало відомо, погоджено план фінансування.

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов у Facebook написав, що  «135 мільйонів уже на рахунку в обласному казначействі», а «значить є кошти для початку реконструкції летовища - у 2021 році». Як стало відомо, погоджено план фінансування.

«Вінниця потрапила до переліку міст програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» з розбудови регіональних авіахабів. Планується, що за кілька років у невеликих українських містах додатково з'явиться 16 аеропортів», - підкреслив губернатор.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що цього року заплановано розпочати роботи в аеропортах Вінниці, Ужгорода, Полтави, Чернівців, Кривого Рогу та Житомира.

За словами очільника області, керівництво держави ставить перед собою конкретну ціль – до 2025 року «ринок внутрішніх авіаперевезень має зрости до 4 мільйонів пасажирів на рік і до 5 тисяч тонн вантажів на рік», а «аеропорт «Вінниця» давно чекає реконструкції». Чекають на це і вінничани.

Олеся Рудницька

8 вересня, 2021