Сергій Борзов розповів, що у рамках «Великого будівництва» з державного дорожнього фонду на ремонт вулиці Данила Нечая у Вінниці виділено понад 37 млн грн

Новини Вінниці / Сергій Борзов розповів, що у рамках «Великого будівництва» з державного дорожнього фонду на ремонт вулиці Данила Нечая у Вінниці виділено понад 37 млн грн

Капітальний ремонт вулиці Данила Нечая сьогодні, 21 жовтня, задля інспектування зібрав очільників області та міста. Рівень готовності об’єкту - 85%. Роботи другої черги - від вул. Московської до вул. Брацлавська – фінансувались з різних джерел. З 78,3 мільйонів з місцевого бюджету вклали 40,7 млн грн, решта – з державного дорожнього фонду.

«Як депутату від Вінницької громади, мені приємно бачити, що Старе місто стає ближче до центру - сучасною дорогою. Рік тому мешканці мені розповідали, що вони теж хочуть жити «у місті, а не як на Старому місті». Поступово Старе місто стає «Новим містом», - зазначив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

У Facebook він підкреслив, що як представник президента України у Вінницькій області, «задоволений ще одним об’єктом програми Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Вінниці», та запевнив, до кінця листопада будівельники обіцяють завершити ремонт тротуарів.

За його словами, з державного дорожнього фонду на ремонт магістралі надійшло 37,6 млн грн.

 

Макс Мельник

21 жовтня, 2021