Сергій Борзов анонсував перехід від підготовчих робіт до будівництва мосту через Дністер Ямпіль-Косеуць

Новини Вінниці / Сергій Борзов анонсував перехід від підготовчих робіт до будівництва мосту через Дністер Ямпіль-Косеуць

Визначена ділянка у Ямполі Вінницької області, де незабаром з’явиться новий митний терминал. Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов повідомив, що все готово, щоб від підготовчих робіт переходити до будівництва мосту через Дністер Ямпіль-Косеуць.

«Ще два місяці тому тут росла кукурудза, а тепер це будівельний майданчик - ділянка площею 8 гектарів. Сюди вже доставлено потужну мостобудівельну техніку. Поблизу будівництва постійно знаходиться наряд прикордонників. Будівельні роботи триватимуть доти, доки дозволятимуть погодні умови», - написав у Facebook очільник області.

Він зазначив, що за графіком підрядника, підготовчі роботи завершені - вони тривали з 1 серпня до кінця вересня.

«Далі - влаштування опор та прогонових будов естакад, влаштування системи водовідводу, очисних споруд, бар’єрного та перильного огородження, деформаційних швів тощо», - підкреслив С.Борзов.

За його словами, будівництво мостового переходу Ямпіль-Косеуць є наймасштабнішим проєктом програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» на Вінниччині.

«Темпи робіт мене радують. З нашого боку всі домовленості виконані. А значить транспортний зв’язок між Україною і Молдовою буде покращений - це те, про що домовлялись президенти Володимир Зеленський і Майя Санду. Будівництво мосту Ямпіль-Косеуць є частиною реалізації цієї стратегії», - додав губернатор.

Новини Вінниці / Сергій Борзов анонсував перехід від підготовчих робіт до будівництва мосту через Дністер Ямпіль-КосеуцьНовини Вінниці / Сергій Борзов анонсував перехід від підготовчих робіт до будівництва мосту через Дністер Ямпіль-КосеуцьНовини Вінниці / Сергій Борзов анонсував перехід від підготовчих робіт до будівництва мосту через Дністер Ямпіль-КосеуцьНовини Вінниці / Сергій Борзов анонсував перехід від підготовчих робіт до будівництва мосту через Дністер Ямпіль-КосеуцьНовини Вінниці / Сергій Борзов анонсував перехід від підготовчих робіт до будівництва мосту через Дністер Ямпіль-Косеуць
Олеся Рудницька

29 вересня, 2021