Розшукали в сусідній області: підозрюваного, який "наслідив" у Козятині, видав телевізор

Новини Вінниці / Розшукали в сусідній області: підозрюваного, який "наслідив" у Козятині, видав телевізор

 На Вінниччині, а саме у містечку Козятин, пограбували місцеву жительку. З будинку потерпілої зловмисник виніс телевізор та 10 700 гривень. Вдалось затримати крадія у сусідній області.

 На Вінниччині, а саме у Козятины, пограбували місцеву жительку. З будинку потерпілої зловмисник виніс телевізор та 10 700 гривень. Вдалось затримати крадія у сусідній області.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, з заявою про крадіжку звернулась 51-річна жителька м. Козятин. Потерпіла повідомила, що з її будинку викрали телевізор та 10 700 гривень.

Прибувши на місце злочину, правоохоронці з’ясували, що до помешкання зловмисник потрапив через вікно. Орієнтування про розшук зловмисника поліцейські передали житомирським колегам, адже за наявною інформацією зловмисник втік до сусідної області.

Під час перевірки рейсового автобуса у м. Бердичів оперативники помітили схожого за прикметами чоловіка, який віз телевізор. Житомирські поліцейські затримали підозрюваного та передали козятинським колегам.

Затриманим виявився неодноразово судимий за майнові злочини 29–річний житель м. Козятин. Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Правопорушника перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

За цим фактом слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 3. ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

Ірина Заіковата

10 червня, 2020