Росіяни застосовують терор до Миколаєва. Від касетних снарядів загинули люди поблизу зупинки

Новини Вінниці / Росіяни застосовують терор до Миколаєва. Від касетних снарядів загинули люди поблизу зупинки

Після березневого фіаско на підступах до Миколаєва. Коли українські оборонці розбили підрозділи загарбників, змусило росіян змінити тактику. Тепер окупанти почали регулярно обстрілювати місто корабелів. Вони використовують вже звичну тактику терору.

О 15:44 міський голова Олександр Сенкевич повідомив, що російські загарбники запустили касетні снаряди по місту. Вони розірвались поблизу зупинки громадського транспорту та на дорозі у жвавому житловому масиві. 

Це не об’єкт критичної інфраструктури, навіть не підприємство. Це місце, де скопичуються містяни.

Поранення від осколків отримали багато людей, які стояли на зупинці та сиділи в маршрутці. Кілька містян загинуло на місці.

На автомобілях та спорудах довкола також видно значні руйнування.

Новини Вінниці / Росіяни застосовують терор до Миколаєва. Від касетних снарядів загинули люди поблизу зупинки  Новини Вінниці / Росіяни застосовують терор до Миколаєва. Від касетних снарядів загинули люди поблизу зупинки  Новини Вінниці / Росіяни застосовують терор до Миколаєва. Від касетних снарядів загинули люди поблизу зупинки  Новини Вінниці / Росіяни застосовують терор до Миколаєва. Від касетних снарядів загинули люди поблизу зупинки  Новини Вінниці / Росіяни застосовують терор до Миколаєва. Від касетних снарядів загинули люди поблизу зупинки  Новини Вінниці / Росіяни застосовують терор до Миколаєва. Від касетних снарядів загинули люди поблизу зупинки
Олег Верлан

4 квітня, 2022