Ракетний удар по Дніпру: чотири російські «Калібри» збила ППО, решта пошкодила СТО та залізницю

Новини Вінниці / Ракетний удар по Дніпру: чотири російські «Калібри» збила ППО, решта пошкодила СТО та залізницю

Сьогодні, 28 червня, ввечері російські окупанти нанесли ракетний удар по Дніпру.

Про це повідомив мер Дніпра Борис Філатов.

«Щойно росіяни влупили ракетою по СТО «Автодизель». Найкраще СТО, де всі дніпряни ремонтували свої дизельні автомобілі», - заявив Філатов.

Він підкреслив, що в будівлі не було жодних «військових, зброї та техніки». За його словами, зараз рятувальники зараз шукають працівників СТО, які опинилися під завалами зруйнованої будівлі.

За його словами голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, через атаку РФ зруйновано залізничну інфраструктуру і пошкоджено сервісну компанію, там зараз пожежа. Кілька потягів, маршрут яких пролягає через Дніпро, запізнюються.

«Сьогодні, близько 17.30, російські окупанти завдали удару крилатими ракетами морського базування «Калібр» з акваторії Чорного моря. Шість ракет рашистів було спрямовано по місту Дніпро. Підрозділами зенітних ракетних військ повітряного командування «Схід» Повітряних Сил ЗС України збито чотири ракети ворога», - зазначили у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ.

P.S. На місці «прильоту» виявили уламки ракети «Калібр».

«Під завалами будівлі автотранспортного підприємства, яке знищила ворожа ракета, рятувальники виявили двох загиблих - чоловіка і жінку. Ці люди опинилися в епіцентрі вибуху. Вони не були військовими, у них не було зброї. Там було мирне підприємство, де працювали мирні люди», - зазначив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Олег Верлан

28 червня, 2022