Протягом минулої доби на Вінниччині "плідно" працювали злочинці: крали навіть продукти

Новини Вінниці / Протягом минулої доби на Вінниччині "плідно" працювали злочинці: крали навіть продукти

На Вінниччині й в місті пройшла хвиля крадіжок, до яких увійшли крадіжка з автомобіля та приватних домоволодінь. Правоохоронці встановили причетних до  правопорушень осіб. За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження.

На Вінниччині й в місті розкрито кілька злочинів, в перелік яких увійшли - крадіжка з автомобіля, будинку, господарської будівлі та гаража. Правоохоронці працювали оперативно і швидко встановили причетних до правопорушень осіб. За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження.

Як повідомили в прессужбі ГУНП У Вінницькій області, 9 листопада надійшло повідомлення, що невідомі  особи вчинили крадіжку 4000 гривень та продуктів харчування з автомобіля Hyundai, запаркованого на одній з вулиць міста Вінниці.

Прибувши на місце виклику, поліцейські з’ясували, що потерпілий разом з товаришем до приїзду поліцейських  затримали одного із зловмисників, коли той намагався втекти. Правопорушником виявився 40 – річний раніше судимий за майнові злочини вінничанин.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі правоохоронці  розшукують його спільників.

Цієї ж доби шаргородські поліцейські  затримали 40-річного місцевого жителя, який з квартири у селі Деребчин вкрав мобільний телефон.

Співробітники Гайсинського відділу розшукали раніше судимого 51 – річного правопорушника, який підозрюється у крадіжці велосипеда «Шарп» з гаражного приміщення місцевого жителя.

Хмільницькі поліцейські встановили особу правопорушника, який у вересні місяці з господарського приміщення жителя села Пустовійти  викрав двигун до велосипеда. Зловмисником виявився 17 – річний місцевий мешканець.

За усіма фактами  відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Ірина Заіковата

10 листопада, 2020