Профільний Комітет Верховної Ради підтримав створення на Вінниччині шостого району - Жмеринського

Новини Вінниці / Профільний Комітет Верховної Ради підтримав створення на Вінниччині шостого району - Жмеринського

Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування сьогодні на своєму засіданні підтримав пропозицію про створення на Вінниччині шести районів замість п'яти, як пропонувалось попередньою версією проекту Постанови парламенту. Про це повідомила народна депутатка Лариса Білозір.

Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування сьогодні на своєму засіданні підтримав пропозицію про створення на Вінниччині шести районів замість п'яти, як пропонувалось попередньою версією проєкту Постанови парламенту. Про це повідомила народна депутатка Лариса Білозір.

Рішення підтримали 19 із 28 членів Комітету. Проєктом документу передбачено, до складу об'єднаного району увійдуть нинішні Жмеринський, Барський та Шаргородський райони.  

Остаточно підтримати створення Жмеринського району мають депутати голосуванням у сесійній залі.

Нагадаємо, сьогодні за ініціативи монобільшості проект Постанови про утворення нових районів було знято з порядку денного для доопрацювання. Серед причин називали неузгодженості у питанні створення нових районів, в тому числі на Вінниччині. 

Фото зі сторінки Лариси Білозір