Представники міжнародної організації з міграції завітали на Вінниччину з ревізією

Новини Вінниці / Представники міжнародної організації з міграції завітали на Вінниччину з ревізією

На Вінниччини представники з МОМ завітали з ревізією – подивились, як витрачені кошті, які були виділені на дитячий садочок в одній з ОТГ на Вінниччині. Роботи велич на умовах співфінансування. Сільській голова показав гостям об‘єкти, на які було виділено кошти

На Вінниччини представники МОМ завітали з ревізією. Подивились, як витрачені кошті, виділені на облаштування дитячого садочок в одній з ОТГ на Вінниччині - роботи велись на умовах співфінансування. Сільській голова показав гостям об‘єкти, на які було виділено кошти.

Прдо це йеться на сторінці спільноти Іванівська  ОТГ у Facebook.

«Днями представники МОМ завітали до села і разом із сільським головою відвідали новий новий дитячий садок та реконструйовану школу у селі Слобідка, а також опрацювали та підписали усі документи, які свідчать про успішне завершення проєкту», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що загальна вартість проекту склала 5,620 млн. грн., з яких 580 тис. грн. є внеском Представництва МОМ в Україні за фінансової підтримки USAID для придбання меблів, оснащення, обладнання для харчового блоку та вуличних ігрових майданчиків нового дитячого садка.

В селі подякували за допомогу і висловили сподівання щодо подальшого співробітництва.

Нагадаємо, що проєкт «Створення дошкільного навчального закладу в с. Слобідка Іванівської ОТГ» Іванівська сільська рада реалізовувала понад рік за підтримки Представництва МОМ в Україні та співфінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Новини Вінниці / Представники міжнародної організації з міграції завітали на Вінниччину з ревізієюНовини Вінниці / Представники міжнародної організації з міграції завітали на Вінниччину з ревізієюНовини Вінниці / Представники міжнародної організації з міграції завітали на Вінниччину з ревізією
Марина Карабай

31 жовтня, 2020