Повалені дерева, пошкодженні дахи та села і міста без світла: південними районами Вінниччини «пройшовся» буревій

Новини Вінниці / Повалені дерева, пошкодженні дахи та села і міста без світла: південними районами Вінниччини «пройшовся» буревій

Південну частину Вінниччини сьогодні накрила негода: по обіді у кількох районах почалися сильні зливи та пориви вітру. Так, у Ладижині повідомляють, що місто залишилось без електропостачання. У соцмережах з’явилися фото пошкоджених дахів.

Південну частину Вінниччини сьогодні, 2 липня, накрила негода: по обіді у кількох районах почалися сильні зливи та пориви вітру. Так, у Ладижині повідомляють, що місто залишилось без електропостачання. У соцмережах з’явилися фото пошкоджених дахів.  

«Ось так виглядає дах після сьогоднішнього буревію на будинку №81», - пише у Facebook мешканка Ладижина Євгенія Красота. У мережі користувачка виклала фото даху п’ятиповерхівки, де зірвано руберойд.

У місті також багато повалених дерев.

Рятувальники повідомляють, що надають допомогу населенню з ліквідації наслідків негоди. Зокрема, за інформацією прес-служби ГУ ДСНС у Вінницькій області, чимало дерев повалила негода у Тульчинському, Томашпільському, Крижопільському, Могилів-Подільському, Чернівецькому районах та місті Ладижин.

«Наразі бійці ДСНС проводять аварійно-рятувальні роботи по розкряжуванню та прибиранню повалених дерев, також надають допомогу населенню по ліквідації наслідків негоди», - йдеться у повідомленні рятувальників.

Фото ГУ ДСНС у Вінницькій області