Понад 700 кандидатів від 18-ти партій претендують на 54 депутатських крісла у Вінницькій міськраді

Новини Вінниці / Понад 700 кандидатів від 18-ти партій претендують на 54 депутатських крісла у Вінницькій міськраді

Кандидатами у депутати Вінницької міської ради зареєстровано понад 700 осіб - представників місцевих організацій 18-ти політичних партій. Можна було б порахувати претендентів точніше, але у Вінницькій міській ТВК, схоже помилилися і не оприлюднили на сайті додаток до постанови про реєстрацію кандидатів від "Української партія честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю". Натомість двічі оприлюднили список партії "Сила і Честь". Воно й не дивно - назви політсил схожі...

Кандидатами у депутати Вінницької міської ради зареєстровано понад 700 осіб - представників місцевих організацій 18-ти політичних партій. Можна було б порахувати претендентів точніше, але у Вінницькій міській ТВК, схоже помилилися і не оприлюднили на сайті додаток до постанови про реєстрацію кандидатів від "Української партії честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю". Натомість двічі оприлюднили список партії "Сила і Честь". Воно й не дивно - назви політсил схожі... Тож зі списком кандидатів від цієї партії можна буде ознайомитись, коли помилку виправлять. 

Отож, "Опозиційна платформа - За життя" зареєструвала 54 кандидати у депутати міської ради. Очолюють єдиний виборчий список Олег Алекса, Олександр Ревунов, Донатас Піскун, Людмила Барабаш та Наталя Бондарчук.

Від Народного Руху України зареєстровано 33 кандидати. Першими йдуть Світлана Бевз, Валерій Щербань, Валерій Палій, Ольга Гандурська та Олександр Барвінченко.

Політична партія "Наш Край" висунула до міськради 32 кандидати. У ТОП-5 увійшли Василь Откидач, Микола Бойко, Валерій Коваль, Анна Мельникова та Вікторія Торохтій.

Від партії "За майбутнє" до міської ради балотуються 38 кандидатів. Очолюють єдиний список Петро Юрчишин, Тетяна Халуп’як, Володимир Тодосійчук, Павло Ткачук, Аліна Браїловська.

Радикальна партія Олега Ляшка зареєструвала 36 кандидатів у депутати Вінницької міськради. Список очолюють Олександр Зубик, Аліна Кобець, Вадим Вічковський, Олександр Калачик та Альона Барчишена.

Від політичної партії "Воля" зареєстровано до міської ради 48 кандидатів. На перших позиціях Сергій Сергієнко, Микола Удод, Володимир Воловодюк, Майя Гавришко та Олеся Накельська.

"Партія Шарія" висунула до Вінницької міськради 34-х кандидатів. Очолюють список Світлана Магденко, Олександр Пшебельський, В'ячеслав Отеранський, Енріке Мігель Антоніо Мовчан-Яблонський та Олександра Пастухова.

ВО "Свобода" до міської ради веде 32 кандидати. На чолі списку Олексій Фурман, Володимир Базелюк, Андрій Вигонюк, Людмила Кондратюк та Лариса Міхієнко.

Від партії ВО "Батьківщина" зареєстровано 43 кандидати. Єдиний список очолюють Микола Тихонюк, Тетяна Мейдич, Юрій Коробкін, Юрій Іорданов та Вікторія Тихонюк.

Партія "Європейська Солідарність" зареєструвала 54 кандидати. Список очолюють Валерій Камінський, Олена Верлан-Кульшенко, В'ячеслав Заремба, Юлія Понайотова та Олена Гаврилова.

Зареєструвала своїх кандидатів і політична партія "Адвокат". У першій п'ятірці Олександр Білошкурський, Сергій Яковенко, Юлія Сідлецька, Юлія Маковій та Валентин Місевич. Загалом від партії балотується до міськради 31 кандидат.

Від політичної партії "Сила і Честь" до міськради балотується 34 кандидати. На перших місцях у списку Віген Товмасян, Володимир Заболотний, Володимир Семчук, Ольга Чирка та Наталія Костюк.

Політична партія "Голос" висунула 33 кандидати у депутати міської ради. На перших позиціях Василь Нікіторович, Богдан Куценко, Марія Овчарук, Ярослав Мрочко та Марина Януш.

"Партія Вінничан" до міської ради зареєструвала 42 кандидати. Очолюють список Віктор Бронюк, Роман Корченюк, Анна Філонова, Олена Бессараба та Олексій Грищук.

Від партії "Рух Справедливості" зареєстровано 31 кандидата. На перших місцях Ольга Безпалько, Марія Лісецька, Андрій Висоцький, Катерина Радьога та Тимур Мустафаєв.

Політична партія "Слуга народу" зареєструвала 54 кандидати. Очолюють список Сергій Борзов, Олександр Теренчук, Дмитро Сидоренко, Юлія Головчук та Маргарита Юрчак.

Від "Української стратегії Гройсмана" зареєстровано 54 кандидати. Очолює єдиний список Сергій Моргунов, далі йдуть Павло Яблонський, Алла Власюк, Світлана Ярова, Андрій Піжевський.    

Нагадаємо, що своїх кандидатів пропонувала й 19-та партія - "Перемога Пальчевського", але їм у реєстрації ТВК відмовила через те, що партія про проведення конференції повідомила "заднім числом".