Понад 22 тисячі вінничан замовили техобслуговування будинку у «Вінницягазу»

Новини Вінниці / Понад 22 тисячі вінничан замовили техобслуговування будинку у «Вінницягазу»

Понад 22 тисячі споживачів замовили технічне обслуговування газових мереж свого будинку у «Вінницягазу». Тим самим подбали про власну безпеку і безпеку своєї оселі при користуванні газом.

Йдеться у повідомленні товариства.

«Підготуйте і ви газові мережі вашого будинку до зими! Один раз на рік їх мають обстежити фахівці. Внутрішньобудинкові газові мережі – це мережі від точки приєднання будинку до газових приладів. Їх обслуговування здійснюється на договірних засадах», - зазначають у АТ «Вінницягаз».

Згідно Правил безпеки систем газопостачання технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж є обов’язковою передумовою подачі газу на будинок.

«Вінницягаз» має багаторічний досвід роботи, фахівців та устаткування. Виконуємо роботи будь-якої складності. Замовити послугу можна у центрах обслуговування споживачів «104.ua Клієнтський простір». Подбайте про вашу безпеку та комфорт все зараз!», - вказують у товаристві.

Новини Вінниці / Понад 22 тисячі вінничан замовили техобслуговування будинку у «Вінницягазу»Новини Вінниці / Понад 22 тисячі вінничан замовили техобслуговування будинку у «Вінницягазу»Новини Вінниці / Понад 22 тисячі вінничан замовили техобслуговування будинку у «Вінницягазу»Новини Вінниці / Понад 22 тисячі вінничан замовили техобслуговування будинку у «Вінницягазу»Новини Вінниці / Понад 22 тисячі вінничан замовили техобслуговування будинку у «Вінницягазу»Новини Вінниці / Понад 22 тисячі вінничан замовили техобслуговування будинку у «Вінницягазу»Новини Вінниці / Понад 22 тисячі вінничан замовили техобслуговування будинку у «Вінницягазу»
admin

8 липня, 2022