Помстився: вінничанин «замінував» будинок свого колишнього керівника

Новини Вінниці / Помстився: вінничанин «замінував» будинок свого колишнього керівника

У Вінниці 21 березня поліція затримала 61-річного зловмисника, який напередодні зателефонував на гарячу лінію «Цілодобової варти» міської ради та повідомив про замінування приватного помешкання в обласному центрі.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, на місце події відразу виїхали поліцейські та інші профільні служби, які обстежили помешкання та прилеглу до нього територію. За результатами перевірки жодних небезпечних предметів не було виявлено.

Поліцейські встановили особу «мінера» та затримали його за місцем проживання. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. У пенсіонера правоохоронці вилучили два пістолети, мобільний телефон та сім-карту. Як з'ясувалось, будинок, про замінування якого він повідомив, належить його колишньому керівникові.

Наразі чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідством розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 КК України. Вінничанину світить до 6 років ув’язнення.

Макс Мельник

21 березня, 2023