Половину виявлених минулої доби на Вінниччині випадків COVID-19 зафіксували у Тростянецькому районі

Новини Вінниці / Половину виявлених минулої доби на Вінниччині випадків COVID-19 зафіксували у Тростянецькому районі

Половина із 18-ти нових випадків коронавірусу, підтверджених минулої доби на Вінниччині зафіксовано у Тростянецькому районі. Шість нових випадків хвороби підтверджено у Бершадському районі, два - у Вінницькому та один - у Могилів-Подільському районах. Про це йдеться в інформації Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України.

Половина із 18-ти нових випадків коронавірусу, підтверджених минулої доби на Вінниччині, зафіксовано у Тростянецькому районі. Шість нових випадків хвороби підтверджено у Бершадському районі, два - у Вінницькому та один - у Могилів-Подільському районах. Про це йдеться в інформації Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України.

Там також повідомляють про зафіксований минулої доби новий летальний випадок серед пацієнтів із COVID-19. Загалом в області станом на ранок 20 липня померла 41 людина із підтвердженим коронавірусом.  

За інформацією Вінницької ОДА, на цей час на стаціонарі в області перебуває 100 осіб з COVID-19, у тому числі шестеро дітей. Ще 89 пацієнтів, серед яких 20 дітей перебувають в лікарнях з підозрою на коронавірус.

Серед тих, у кого минулої доби виявили коронавірус, четверо медиків. Загалом з початку епідемії на Вінниччині від COVID-19 вже одужало 337 медпрацівників, 60 наразі хворіють.

На ранок 20 липня лабораторно підтверджені випадки коронавірусу в області зареєстровані: місто Вінниця - 1265, Вінницький район – 163, Жмеринський район – 115, Калинівський район - 98, Хмільницький район - 88, Тиврівський район – 74, Могилів-Подільський та Тростянецький райони - по 50, Шаргородський район – 47, Козятинський район – 46, Погребищенський район – 45,  Бершадський район - 44, Немирівський район – 32, Літинський район – 31,  Липовецький район – 26, Крижопільський район  - 23, Барський район - 21,  Тульчинський район – 20, Гайсинський район – 19, Томашпільський район –  16, Іллінецький та Ямпільський райони – по дев’ять, місто Ладижин та Чернівецький район – по сім, Мурованокуриловецький район – шість, Оратівський район  - п'ять, Чечельницький район - один випадок.

У лабораторіях ОЛЦ наразі досліджено 42 401 зразок матеріалів.