Поліцейські Вінниччини за 10 місяців піймали 3300 п’яних водіїв

Новини Вінниці / Поліцейські Вінниччини за 10 місяців піймали 3300 п’яних водіїв

За 10 місяців працівниками груп реагування патрульної поліції задокументовано понад 26 тисяч порушень Правил дорожнього руху водіями, з яких 3 300 фактів керування водіями транспортних засобів в стані сп’яніння, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

За 10 місяців працівниками груп реагування патрульної поліції Вінниччини задокументовано понад 26 тисяч порушень Правил дорожнього руху водіями, з яких 3 300 фактів керування водіями транспортних засобів в стані сп’яніння. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

На території області з 1 жовтня з метою зниження аварійності проводяться профілактичні заходи «Безпека дорожнього руху – це життя», які триватимуть до 1 грудня 2019 року. За цей період під час патрулювання аварійно-небезпечних ділянок автомобільних доріг вже виявили понад 3 тисячі порушників Правил дорожнього руху, з яких 404 нетверезих водія. 

Впродовж 10 місяців на дорогах Вінниччини у 1400 автопригодах травмувались 511 осіб та 91 людина загинула. За інформацією начальника управління превентивної діяльності ГУНП Сергія Мельника, основними причинами дорожньо-транспортних пригод є перевищення швидкості, порушення правил маневрування та обгону транспортних засобів, керування водіями автівками в стані сп’яніння.