Поблизу Жмеринки затримали водія, який фільмував залізничну інфраструктуру

Новини Вінниці / Поблизу Жмеринки затримали водія, який фільмував залізничну інфраструктуру

Відповідним службам передали 27-річного водія одного з хлібобулочних виробництв Хмельницької області, який вів зйомку залізничної інфраструктури та інших об’єктів на Вінниччині. Затримали чоловіка на блок-посту неподалік Жмеринки.

На блокпосту у Жмеринському районі поліція зупинила мікроавтобус Mercedes Sprinter, який перевозив хлібобулочні вироби до торгової мережі. Формальна перевірка…  

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, водія підвів мобільний телефон. Правоохоронці помітили, що у салоні гаджет працює у режимі відеозйомки на об’єкті. Тож вони поцікавились, що вже зняв власник. Виявилося, що багато файлів «приділено» саме об’єктам критичної та залізичної інфраструктури. 

«Мобільний телефон кермувальника був ввімкнений в режимі відеозапису та безперервно фіксував події у реальному часі. Надалі під час перевірки гаджета, працівники поліції виявили відеофайли, на яких зафільмовані об’єкти залізничної інфраструктури, переміщення військової техніки та блокпости району. Чоловіка передано відповідним спецслужбам», - йдеться у повідомленні ГУНП.

Макс Мельник

14 червня, 2022