Поблизу Вінниці відбійник «прошив» автівку: дві водійки не розминулися на трасі (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці відбійник «прошив» автівку: дві водійки не розминулися на трасі (ВІДЕО)

На дорозі М-30 по Львівському шосе поблизу Вінниці 12 вересня після небезпечного маневру Renault Laguna відбійник «прошив» лівий бік Mitsubishi Lancer. Постраждав пасажир другої автівки. Його доставили до нейрохірургічного відділення міської лікарні швидкої допомоги.

На дорозі М-30 по Львівському шосе поблизу Вінниці 12 вересня після небезпечного маневру Renault Laguna відбійник «прошив» лівий бік Mitsubishi Lancer. Постраждав пасажир другої автівки. Його доставили до нейрохірургічного відділення міської лікарні швидкої допомоги.  

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікації ГУНП Вінницької області, аварія сталась близько 16-ої години. Слідчі з’ясували, що 34-річна жителька Хмельницького, водійка Renault, на трасі вирішила розвернутися. Фахівці впевнені, що цим вона створила аварійну ситуацію.

У зустрічному напрямку рухався Mitsubishi Lancer. Побачивши такий маневр, 31-річна жителька Одеської області, водійка «японця» змушена була повернути праворуч, аби запобігти зіткненню. Але її автівка в’їхала у відбійник. Травмовано 37-річного чоловіка водійки.

У поліції кажуть, що пасажиру дуже пощастило. Після огляду нейрохірурги зазначають, що чоловік отримав лише незначні ушкодження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення ПДР).    

Макс Мельник

13 вересня, 2021