Після вечірки вінничанин викрав у товариша легковик і спричинив аварію

Новини Вінниці / Після вечірки вінничанин викрав у товариша легковик і спричинив аварію

Ввечері 14 січня у Вінниці викрали автомобіль Chevrolet Lacetti. Власник повідомив поліції, що з викрадачем разом відпочивав у компанії.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, 35-річний чоловік щодо автівки звернувся на спецлінію 102 близько 23.40. Заявник розповів, що перебував у компанії знайомих, з якими разом вживали алкогольні напої. Потім власник авто відлучився, чим і скористався один із присутніх.

За інформацією слідства, 26-річного зловмисника патрульні розшукали за орієнтуванням у ході спеціальної поліцейської операції. Він знаходився поблизу однієї з зупинок громадського транспорту обласного центру. Результат освідування чоловіка показав наявність в його організмі 1,93 проміле алкоголю. Також правопорушник розповів співробітникам поліції, що дорогою не впорався з керуванням й допустив зіткнення з припаркованими авто Chevrolet та Ford, після чого кинув викрадений автомобіль на місці аварії та пішов.

Чоловіка затримали слідчі Відділу поліції №1 Вінницького районного управління у процесуальному порядку. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Також поліцейські склали відносно затриманого адміністративні матеріали за фактом ДТП та керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Макс Мельник

15 січня, 2024